Als u van gedachten verandert over uw aankoop, kunt u uw bestelling binnen een uur na aankoop annuleren. Volg de onderstaande stappen om uw bestelling te annuleren;

Log in op uw account.

Ga naar uw bestelgeschiedenis en selecteer de bestelling die u wilt annuleren.

Als de bestelling minder dan 1 uur geleden is geplaatst, verschijnt er een knop 'ANNULEREN BESTELLEN' onderaan het besteloverzicht.

Selecteer deze knop, u wordt vervolgens gevraagd om uw annuleringsverzoek te bevestigen.

Selecteer 'ANNULEREN BESTELLEN' om uw bestelling te annuleren. Als u uw bestelling niet wilt annuleren, selecteert u 'Nee, terug naar bestelling'.

Zodra een bestelling is geannuleerd, kunnen we dit niet meer ongedaan maken. U moet de bestelling zelf vervangen.

Houd er rekening mee dat deze zelf-annulering alleen beschikbaar is voor het eerste uur nadat uw bestelling is gemaakt. Na dit venster van 1 uur kunnen we geen bestellingen annuleren.

Als de knop 'BESTEL ANNULEREN' niet onder aan het besteloverzicht wordt weergegeven, is de bestelling vergrendeld voor verwerking en kan deze niet meer worden geannuleerd.

Als u uw goederen al hebt ontvangen, kunt u ze retourneren in overeenstemming met de Britse verkoopregels voor afstandsverkopen en ons retourbeleid.