Ja, we gebruiken industriële standaard SSL-codering om uw gegevens te beschermen. Potentieel gevoelige informatie zoals uw naam, adres en kaartgegevens worden gecodeerd, zodat ze alleen op de beveiligde server kunnen worden gelezen. Deze informatie wordt geverifieerd om ervoor te zorgen dat deze alleen naar deze beveiligde server wordt verzonden en wordt gecontroleerd om te controleren of er tijdens de overdracht niet mee is geknoeid.

Er worden ook beveiligingscontroles uitgevoerd op alle transacties om de authenticiteit van elke betaling te garanderen.