Als u een probleem ondervindt bij het plaatsen van een bestelling bij ons, raden we u aan uw adresgegevens nogmaals te controleren.

Uw adresgegevens (met name uw factuuradres) moeten exact overeenkomen met de gegevens van uw kaartuitgever. Uitgifte-nummers en datums zijn alleen vereist als ze op de voorkant van uw kaart verschijnen. Als ze dat niet doen, kunt u deze velden leeg laten.

Zorg ervoor dat u alle pop-ups op uw computer inschakelt zodat uw bank u kan omleiden naar hun beveiligingspagina. Deze werken beter als u een browser zoals Google Chrome of Firefox Mozilla gebruikt.