Wat?

De controlebox functioneert niet meer en op display op het controlepaneel verschijnt de foutmelding E96.

Mogelijke oorzaken

Er is een systeemfout in de controlebox. Dit wordt vaak veroorzaakt door het feit dat de spa in een te lage omgevingstemperatuur werd gebruikt en/of gestockeerd.

Oplossing

1

Schakel de controlebox uit

Indien de spa opgesteld staat in een omgevingstemperatuur steeds boven 5° C.:

Schakel de controlebox uit en haal de stekker uit het stopcontact.

Wacht 30 seconden en steek de stekker opnieuw in het stopcontact en schakel het toestel opnieuw aan.

In sommige gevallen is de foutmelding E96 hiermee verdwenen. In het ander geval ga je door naar de volgende stap.

2

Laat de lucht uit de controlebox ontsnappen

Schakel de controlebox uit

Schroef de doppen van de connectie ""B"" en ""C"" af tot het water eruit komt. Op die manier kan de lucht uit de controlebox ontsnappen.

Schroef de doppen er terug op

Schakel de controlebox terug aan

3

Verplaats de controlebox naar een warmere plaats

Indien de spa gebruikt werd of gestockeerd werd in een te koude omgevingstemperatuur:

Schakel het toestel uit en haal het uit het stopcontact.

Plaats de meegeleverde zwarte doppen aan de binnenkant van de kuip op de waterin- en uitlaten, zodat het water er niet kan uitlopen.

Koppel de controlebox los van de kuip en plaats hem in een verwarmde kamer.

Wacht een 12-tal uur zodat de controlebox op kamertemperatuur kan komen.

Foutmelding E96 is niet verdwenen

Registreer het probleem online bij het Intex Service center: www.intexsupport.be. Na ontvangst van de registratie stelt de dienst een geschikte oplossing voor."