Sommige klanten ondervinden momenteel problemen met Google Chrome. Ze worden doorgestuurd naar onze betalingsgateway en vervolgens teruggestuurd naar de website met een leeg mandje en geen bevestiging/bestelling. De bestelling wordt dan geannuleerd.

Dit is een bekend probleem en we werken zo snel mogelijk samen met onze betalingsgateway provider om dit op te lossen. Als u dit probleem heeft ondervonden, zijn er geen kosten in rekening gebracht. U kunt proberen opnieuw te bestellen via een andere browser, of neem contact met ons op en we kunnen de bestelling handmatig voor u invoeren.